Lauantai-SET – syksy 2024

Keskellä-kollektiivin järjestämät Lauantai-SET – esittävän taiteen illat käynnistyvät syksyn 2024 osalta Kulttuuritalo Villa Ranassa lauantaina 26.10 ja 23.11.2024. Esitykset ovat klo 18 Villa Ranan Blomstedtin salissa. 

Lauantai-SET on matalan kynnyksen tilaisuus esittävien taiteiden esityksille. Lavalla voidaan nähdä 2-20-minuuttisia kohtauksia, improvisaatiota, demoja, keskeneräisiä kokeiluja tai valmiita teoksia kannustavan ja lämminhenkisen yleisön edessä. Lauantai-SET avaa esiintyjille myös mahdollisuuden tutustua muihin kulttuurikentän tekijöihin yhteisöllisessä ilmapiirissä. 

Esittävien taiteisiin kuuluu mm. tanssi, musiikki, teatteri, sirkus, improvisaatio, lavarunous, spoken word, stand-up, klovneria jne. Monitaiteelliset esitykset ovat myös tervetulleita! Esiintyä voi yksin tai ryhmässä ja esitykset voivat olla täysin improvisoituja aihioita tai loppuunhiottuja kokonaisuuksia. 

Ilmoittautuminen molempiin syksyn Lauantai-SETteihin on nyt auki.

Lue ohjeet ja ilmoittaudu

Lauantai-SETien lipunmyynti tapahtuu ovelta 30 minuuttia ennen illan alkua. Liput liukuvalla hinnalla 5-10€ kortilla tai käteisellä.